Alan Red is het merk van hoogwaardige modebasics van Magir uit Italië. Al sinds 1940 is Magir een begrip in de wereld voor hoogwaardige ondermode en T-shirts. Alan Red is sinds 1996 ook in Nederland te koop.  Later is dit uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van onder T-shirts voor mannen. Het Alan Red assortiment is inmiddels ook uitgebreid met boxershorts. Voor elke man is er een geschikt T-shirt te vinden binnen het assortiment. Wil je een wijd model, een strak model, een smalle boord of een klassieke boord,  Alan Red is hierin gespecialiseerd.  Deze shirts zijn allemaal net even anders als je ze vergelijkt met T-shirts van andere merken.

Onzichtbare T-shirts

Ideaal zijn deze onzichtbare T-shirts voor onder je overhemd.  Een overhemd heeft een langere levensduur met een onder shirt onder je overhemd.  Een T-shirt zorgt voor lucht regulatie en absorbeert het lichaamsvocht dus voorkomt nare geurtjes. Alan Red heeft onlangs de No-Neck geïntroduceerd, waarbij de hals extra diep is uitgesneden en niet zichtbaar is. Zelfs niet als het bovenste knoopje open is van je overhemd. Doordat Alan Red T-shirts gemaakt zijn van stretch katoen sluiten ze nauw aan op je lichaam waardoor je geen contouren ziet onder je overhemd. Door de stoere en nonchalante uitstraling zijn No-Neck T-shirts ook zeer geschikt om casual of tijdens het sporten te dragen.

Alan Red damescollectie

De Alan Red dames collectie biedt voor elke vrouw de juiste basis kledingstukken. De dames collectie van Alan Red bestaat uit een ruim aanbod aan tops, T-shirts, longsleeves en zelfs trendy blazers.  De T-shirts staan bekend om de zeer goede kwalitatieve maakwijze en een ruime keus uit verschillende modellen. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en hebben een perfect draagcomfort.  Deze collectie is verkrijgbaar in mooie basic kleuren en voor elk seizoen zorgt Alan Red voor frisse en actuele kleuren.

Next Post Previous Post