Hey hallo allemaal bedankt dat je de tijd neem om deze blog te gaan lezen. Vandaag gaan we het hebben over de juwelen, sieraden en accessoires trends van deze zomer.

Laten we allereerst beginnen met de oorbellen. Deze blijven een erg belangrijk en zeker onmisbaar onderdeel van de outfit. Wat je in je oren moet knopen (in dit geval wel heel letterlijk, haha!) is dat gouden oorbellen here to stay zijn. Ik krijg vaak de klacht, ja leuk dat gouden oorbellen maar is zo duur! Daarop wil ik antwoorden, dat hoeft tegenwoordig echt niet meer met sites als Aliexpress, maar indien je geen zin heb om 3 weken te wachten of gezeik met onbetrouwbare verkopers. Dan is dit een goede optie: ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/gouden-oorbellen/. Dan heb je de gouden oorbellen gewoon de volgende dag in huis. Voor een paar tientjes heb je al een pracht exemplaar. De oorbellen bestaan niet geheel uit goud. Je krijgt dus geen 24 karaat compleet gouden oorbellen. Dat zou niet kunnen, dat begrijp je zelf ook wel. De oorbellen zijn gold plated wat inhoudt dat er een laagje goud over het metaal zit. Daar zie en merk je echter niets van. De laag goud is natuurlijk echt goud. Doorgaans 18 karaat.

We willen niet alles in het goud. Bij de kettingen is zilver juist heel hip vandaag de dag. Dan hebben we het specifiek over Sterling 925 zilver. Dat bestaat voor het grootste gedeelte uit zilver. Maar niet 100%. Dat moet je ook niet willen want, dat materiaal zou veel te zacht zijn waardoor de ketting constant zou beschadigen. Het overzicht van zilveren kettingen vind je hier: ikbensieraden.nl/ketting-kopen/zilveren-ketting/. Mijn persoonlijke favoriet is bijvoorbeeld Zilver plated zirkonia 8 vorm ketting. Dan heb je ook mooie Zirkonia steentjes bij de ketting. Zirkonia is zeg maar een soort imitatie diamant. Ziet er exact hetzelfde uit als een diamant, maar je voelt het niet zo erg in de portemonnee.

Enfin, dat was het weer. Met een set gouden oorbellen en in tandem een zilveren ketting ga jij op geweldig stijlvolle wijze deze zomer doorkomen.

Next Post Previous Post