Loopbaancoaching kan u helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot uw beroep, beroep en de interpretatie ervan. Een voorbeeld hiervan is: Je hebt in vergelijking met anderen een goede baan, maar je weet niet zeker of je deze baan voor de rest van je leven wilt blijven doen? Heb je het plafond bereikt in het bedrijf waar je nu werkt, maar heb je het gevoel dat je nog niet klaar bent met je studie? Of heb je geen motivatie, doelen en inspiratie meer in je huidige carrière? Ook als je na het behalen van je diploma moeite hebt met het bepalen van je richting, zijn er loopbaancoaches die je kunnen helpen de richting te vinden die het beste bij je past.

Is loopbaancoaching wat voor u?

Persoonlijke begeleiding, vooral hulp zoeken, is voor veel mensen vaak een drempel die overschreden moet worden of een grens die verlegd moet worden. Bovenstaande voorbeeldvragen kunnen echter door de meeste mensen worden gesteld, omdat veel mensen met deze problemen worstelen. Als iemand bijvoorbeeld een hoge positie heeft en door anderen wordt gerespecteerd, is de kans groter dat hij of zij blijft hameren op zijn of haar vermoedens of ontevredenheid. Mensen in ongeschoolde beroepen zijn vaker ontevreden over hem omdat het idee bestaat dat als hij of zij wordt ontslagen, hij of zij geen andere baan meer heeft. Hoewel dit een drempel is, hebben de meeste mensen wel baat bij loopbaancoaching.

In welke fase zit je huidige carriere?

Je kunt even pauzeren en jezelf afvragen in welke fase je zit in je huidige carrière. Geeft het je nog steeds de voldoening die je zoekt? Maakt het je blij? Geeft het je nog energie of juist niet? Wees niet bang om hulp te vragen! Loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het samen met jou ontwikkelen van kennis en talenten in een functie waar je blij van wordt. We denken vaak dat we onze passie en de perfecte baan zelf kunnen vinden, omdat het allemaal om jezelf draait. Toch heeft de loopbaancoach op basis van enkele vragen, werkwijzen en jouw gedachten een goed beeld van hoe je werkt en waar je heen wilt.

Hoe gaat een loopbaancoach te werk?

Het traject is ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in uw werk. Uw loopbaancoach zal uw loopbaankwesties begrijpen door middel van interviews en met u samenwerken om een ​​actieplan te ontwikkelen dat je op je carrière pad zult implementeren. Jouw harde werk bepaalt het resultaat!

Next Post Previous Post