Hey, fashionista Maikel hier. Zoals jullie weten ben ik een fervent verzamelaar van sneakers. Ik heb er zo een stuk of 200 in de kast staan, no joke. Het is een passie voor mij. Maar bij sneakers horen ook stijlvolle sneakersokken. Je kunt natuurlijk geen kniekousen dragen of normale sokken, dat ziet er niet uit. Ervanuit gaande dat je ook shorts draagt in de zomer. Wat je moet doen is de juiste paar sneakersokken vinden en daar gaat dit artikel van vandaag over.

In de zomer van 2018 mag het allemaal wel wat uitbundiger wat extraverter, dus kies niet per se voor effen sokken. Het kan en mag, maar liever wat kleurrijker, prints e.d. Als goed voorbeeld kun je kijken naar de premier van Canada, Justin Trudeau, hij heeft altijd wel aparte doch verantwoorde sokken aan. Qua sokken is hij dus echt iemand waar je op zou kunnen gaan letten. Qua merken zijn het de usual suspects, je hebt natuurlijk CK, Hugo Boss, Falke en ook Burlington. Dat zijn merken waar ik en mijn collega fashionista goede ervaringen mee hebben en sla je in ieder geval nooit een modderfiguur mee. Zie hier een overzicht van sokken van deze merken: hemdvoorhem.nl/sneakersokken. Een persoonlijke favoriet van mij en mijn collega’s zijn de CK Luca sokken. Die zijn no show, wat betekent dat je helemaal 0,0 sok boven de sneaker ziet. Ze zijn comfortabel. Het katoen dat ze gebruiken voor deze sokken is absoluut van de hoogst denkbare kwaliteit.

Verder zou je kunnen denken aan het merk Falke. Die hebben ook altijd een uitermate kwalitatief assortiment. Die vind je hier overigens, hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken. Sokjes zitten fijn en gaan erg lang mee. Ik heb een paar sokken van Falke die zijn al 10 jaar oud, niet normaal. Echt oerdegelijke Duitse kwaliteit kun je bij hun verwachten.

Enfin, zowel met CK Luca als Falke Family kun je goed voor de dag komen deze zomer, dit zouden dus mijn twee aanraders zijn.

Next Post Previous Post